Uncategorized

Oproep vanuit Palestina aan de islamitische geleerden

Wij prijzen Allah. Hij heeft jullie Zijn openbaring en religie toevertrouwd, als de erfgenamen van de profeten, dus jullie zouden de meest godvrezende mensen moeten zijn. Degenen die de waarheid spreken en niemand vrezen behalve Allah.

Wij getuigen dat er geen god is dan Allah (Die het recht heeft om aanbeden te worden), zonder deelgenoten en dat Mohammed Zijn dienaar en Zijn Boodschapper is, een getuigenis waarmee wij trouw zweren aan Allah, Zijn Boodschapper en de gelovigen, en waarmee wij afstand nemen van ongeloof, ongelovigen, hypocrisie, huichelaars, verraad en verraders.

Wij richten ons tot jullie vanuit het Gezegende Land van de Boodschapper van Allah (صلى الله عليه وسلم) en de woede omwille van de Dien van Allah barst van onze kant. Misschien vinden we in jullie de spirituele geleerde, ‘Izz al-Din ibn ‘Abd al-Salam, die Egypte en zijn legers opriep tot djihad op het pad van Allah, en de Tataren versloeg bij ‘Ain Djaloet.

Wat is er gebeurd met jullie religie?!

Als jullie niet in beweging komen om de islamitische oemma en specifiek haar legers (legers in de moslimwereld) te mobiliseren om djihad te voeren voor de zaak van Allah, wat is dan jullie rol en wat is jullie taak?!

Velen binnen de oemma zijn te vinden op de pleinen, dus kom vooruit de verraderlijke regimes omver te werpen en de legers omwille van djihad voor de zaak van Allah te verenigen.

O geleerden van Al-Azhar:

Allah heeft de soldaten van Egypte geëerd, en het was aan hen om Bayt Al-Maqdis te bevrijden van de gruwel van de Kruisvaarders, en Allah heeft de soldaten van Egypte opnieuw geëerd, en het was een duidelijke overwinning op de Tataren. Wij vragen Allah de Almachtige, om de soldaten van Egypte opnieuw te eren, zodat hun mars naar het Gezegende Land een deur naar overwinning, glorie en macht voor de islam en de moslims zal zijn. Dus mobiliseer het Egyptische leger om djihad te voeren in de naam van Allah, de Almachtige. Dit is het pad van de rechtvaardigen.

O islamitische geleerden uit het Oosten en het Westen:

De heersers in de moslimwereld zijn afhankelijk van Amerika en het Westen, en we verwachten niets goeds van hen. Ze zijn trouwe bewakers van de zionistische entiteit en verdedigen de belangen van Amerika. En vanwege hun vernedering en inferioriteit wachten ze nog steeds op toestemming van Amerika en de zionistische entiteit om de hulp die moslims aan hun broeders in Gaza hebben geleverd, over te dragen. Kan iemand die geen brood kan leveren zonder toestemming van de vijanden van de oemma, ons enige trots of waardigheid brengen?!

De islamitische oemma heeft vandaag de dag behoefte aan een toespraak van jullie die haar vastberadenheid zal stabiliseren en versterken, een toespraak waarin de woorden van Allah, De Almachtige duidelijk naar voren komen;

[الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَاناً وَقَالُوا ‌حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ]

Degenen die werden gewaarschuwd: “Jullie vijanden hebben hun krachten tegen jullie verzameld, dus vrees hen,” maakte hen alleen maar sterker in geloof en zij antwoordden: “Allah alleen is voldoende als onze Beschermer en Hij is de beste Beschermer.” [Aali’Imraan 3:173].

Een toespraak waarin de uitspraak van Allah, De Almachtige naar voren komt:

[يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ ‌انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ * إِلَّا تَنْفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذَاباً أَلِيماً وَيَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ وَلَا تَضُرُّوهُ شَيْئاً وَاللهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ]

“O gelovigen! Wat is er met jullie aan de hand dat wanneer jullie worden gevraagd om op te staan voor de zaak van Allah, jullie stevig vasthouden aan jullie land? Verkiezen jullie het leven van deze wereld boven het Hiernamaals? Het genot van dit wereldse leven is onbeduidend in vergelijking met dat van het Hiernamaals. Als jullie niet opstaan, zal Hij jullie treffen met een pijnlijke bestraffing en jullie vervangen door andere mensen. Jullie schaden Hem helemaal niet. En Allah is Almachtig over alles.” [At-Tawbah 9:38-39].

Geachte geleerden:

Jullie zijn de meest geleerde mensen over de regelgeving van djihad voor de zaak van Allah om Bayt al-Maqdis te bevrijden en de islam en moslims te ondersteunen. Dus waarom spreken jullie niet?! Zijn jullie bang voor de verraderlijke heersers?!

[فَاللهُ ‌أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ]

“Allah verdient jullie vrees het meest, als jullie ware gelovigen zijn.” [At-Tawbah 9:13].

Jullie zijn volledig op de hoogte dat de verraderlijke heersers regeren met iets anders dan wat Allah heeft geopenbaard, en zij laten de islamitische oemma lijden onder verschillende vernederingen, als reactie op de vijanden van de islam.

En zij ketenen de oemma en haar legers en creëren verdeeldheid tussen hen met kunstmatige grenzen, gemaakt door de ongelovige kolonisten. Dus wat gaan jullie doen? Beantwoord ons, omwille van Allah, wat gaan jullie doen?

Realiseren jullie je niet dat de uitspraken van de verraderlijke heersers en hun oproep om de tweestatenoplossing te implementeren of internationale legitimiteit te implementeren, verraad zijn jegens Allah, Zijn Boodschapper en de gelovigen? En dit impliceert erkenning en het behoud van de zionistische entiteit in het Gezegende Land. Dus, veroordeel hun verraad!

De mensen in Gaza wachten niet op medicijnen of voedsel van de islamitische oemma. De mensen in het Gezegende Land roepen niet om een tweestatenoplossing en de toepassing van internationale legitimiteit, maar zij smachten naar de mars van de moslimlegers naar Masjid Al-Aqsa en smachten ernaar om het geluid van vliegtuigen te horen die de zionistische entiteit volledig verpletteren

Geachte geleerden:

Ons bloed dat vergoten wordt, en onze kinderen en vrouwen die worden verdreven, is ons bewijs bij Allah tegen jullie, dus bereid jullie bewijs voor, voor de ontmoeting met Allah.

Wij nodigen jullie uit om te doen wat Allah jullie heeft opgelegd; dat jullie steun zoeken bij de islamitische oemma en haar legers om de Khilafah op te richten en Bayt al-Maqdis te bevrijden. Als jullie de islamitische oemma nieuw leven inblazen om de heerschappij van Allah op aarde te vestigen, de grenzen op te heffen en djihad te voeren op het pad van Allah, zullen jullie een grote overwinning behalen met de wil van Allah en de blijde tijdingen van Zijn Boodschapper (vrede zij met hem).

Dit past bij de status van de geleerden. Wie onder jullie laf is en veiligheid verkiest in deze wereld, voor hem wacht een ongekende toorn van Allah, De Almachtige.

Tot slot; Ons vertrouwen in Allah is groot. Hij zal ons alleen steun en hulp van Hemzelf schenken, en wij zijn er zeker van dat Allah ons de overwinning schenkt. De overwinning is enkel en alleen in de handen van Allah. Hij zal het schenken aan Zijn dienaren die Hij heeft uitverkoren voor deze eer.

Dus wie zich onder hen wil wanen, heeft een grote overwinning behaald, en wie zich laat tegenhouden door lafheid, zal teleurgesteld worden en verliezen in deze wereld en het Hiernamaals. Onze vijanden, hoe sterk ze ook zijn, bezitten beperkte kracht, en daarom zien we hen als niets dan ijdelheid omdat we vertrouwen en steunen op een onbeperkte kracht, namelijk de macht van de Almachtige. Laat Amerika zijn vliegdekschepen meebrengen, want het zal de zionistische entiteit niet van dienst zijn als de belofte van Allah uitkomt.

[فَإِذَا جَاءَ ‌وَعْدُ ‌الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيراً]

“Toen de tweede belofte kwam voor de vervulling, (zonden Wij andere volkeren) om jullie met schande te treffen en de Moskee binnen te treden, zoals zij het reeds eerder binnentraden, en om alles wat zij veroverd hadden te verwoesten.” [Al-Isra 17:7].

Dit is wat Allah en Zijn Boodschapper ons hebben beloofd, en Allah en Zijn Boodschapper spraken de Waarheid, Allah is voldoende voor ons en de Beste Beschermer waarop we vertrouwen.

O Allah, wij hebben hen geïnformeerd met wat U liefheeft. Oh Allah, begunstig ons met wat wij liefhebben aan overwinning en kracht. Alle lof zij Allah, De Heer der Werelden.

Back to top button