Actualiteit

Trump schenkt in zijn ‘deal van de eeuw’ Al Aqsa aan de bezettingsstaat “Israel” en moslimleiders steunen dit in schandelijk verraad aan Allah, de Profeet (saw) en de nobele islamitische oemma

Amerikaanse president Trump presenteerde samen met de premier van bezettingsstaat “Israel” Netanyahu het zogenaamde vredesplan voor het Palestina “Israel” conflict. Volgens hem is dit de laatste kans op vrede tussen de twee partijen. In dit plan welke gepresenteerd werd zonder Palestijnse vertegenwoordigers, wordt Jeruzalem de nieuwe hoofdstad van “Israel” en een buitenwijk in het oosten van Jeruzalem zou daarin de hoofdstad worden voor de Palestijnen. De Palestijnen behouden de gebieden die ze nu hebben (de Gazastrook en de Westbank) behalve de gebieden wat de kolonisten hebben bezet, dat zal “Israelisch” grondgebied worden. De Palestijnen is hierbij geen staat beloofd maar “Israel” moet de Palestijnen helpen om hieraan meer richting te geven. Echter, zonder eigen leger en zonder controle over het luchtruim. Wanneer de Palestijnen de heilige al Aqsa moskee wensen te bezoeken dienen ze toestemming te vragen aan “Israel”.

Belangrijke toevoeging is dat de leiders van Saudie Arabië, Egypte, Oman, Qatar, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten de ‘deal van de eeuw’ steunen.

Commentaar:

Het is een nieuw dieptepunt in de geschiedenis van de nobele oemma. Haar landen zijn verdeeld in kleine staten door haar vijanden en worden geregeerd door marionetten. Deze marionetten steken niet meer onder stoelen of banken dat ze de oemma openlijk verraden. De leiders van Saudie Arabie, Egypte, Oman, Qatar, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten steunen openlijk het zogenaamde vredesplan en verraden hiermee dus openlijk de islamitische oemma en geven de heilige Al Aqsa moskee zo weg aan de bezetters. De derde heilige moskee voor de moslims en de eerste van de twee qibla’s waar de Profeet (saw) zijn hemelreis heeft verricht. Het zijn diezelfde leiders die tevens de Chinese genocide op de moslim oemma in Oost Turkestan ondersteunen.

Het zijn deze leiders die moslimbloed en -land verkopen aan de ongelovige vijanden waardoor terreurstaten als “Israël” en Amerika gewoon hun gang kunnen gaan. Het is een islamitische plicht voor de moslim om afkeer te hebben van het verraad van deze zogenaamde moslimleiders en hen het goede te verbieden en het slechte te verbieden en hen te forceren tot de implementatie van Islam.

De Profeet (saw) heeft gezegd:

إِنَّ أَوَّلَ مَا دخَلَ النَّقْصُ عَلَى بَنِي إِسْرائيلَ أَنَّه كَانَ الرَّجُلُ يَلْقَى الرَّجُلَ فَيَقُولُ: يَا هَذَا، اتَّقِ اللَّه وَدَعْ مَا تَصْنَعُ، فَإِنَّهُ لا يَحِلُّ لَكَ، ثُم يَلْقَاهُ مِن الْغَدِ وَهُو عَلَى حالِهِ، فَلا يَمْنَعُه ذلِك أَنْ يكُونَ أَكِيلَهُ وشَرِيبَهُ وَقَعِيدَهُ، فَلَمَّا فَعَلُوا ذَلِكَ ضَرَبَ اللَّهُ قُلُوبَ بَعْضِهِمْ بِبَعْضٍ، ثُمَّ قَالَ:

“Het begin van de neergang van het volk van Israel was dat een man een andere man zou ontmoeten en zou zeggen: “Hé jij, vrees Allah en laat dat wat je doet, want dat is niet toegestaan”. Vervolgens ontmoet hij hem de volgende dag in dezelfde situatie en weerhoudt dit de man niet om met hem te gaan eten en te drinken en met hem te zitten. Toen zij dit deden heeft Allah hun harten tegen elkaar opgezet.” Vervolgens reciteerde hij:

لعِنَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ بَنِي إِسْرائيلَ عَلَى لِسَانِ دَاوُدَ وَعِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ ذَلِكَ بِمَا عَصَوْا وَكَانُوا يَعْتَدُونَ * كَانُوا لا يَتَنَاهَوْنَ عَنْ مُنْكَرٍ فَعَلُوهُ لَبِئْسَ مَا كَانُوا يَفْعَلُونَ * تَرَى كَثِيرًا مِنْهُمْ يَتَوَلَّوْنَ الَّذِينَ كَفَرُوا لَبِئْسَ مَا قَدَّمَتْ لَهُمْ أَنْفُسُهُمْ

 إِلَى قوله: فَاسِقُونَ

“Degenen onder de Kinderen van Israël die ongelovig waren en door de tongen van Dawoed (David) en Isa (Jezus) vervloekt waren. Dit was omdat zij ongehoorzaam waren en de grenzen plachten te overtreden.

Zij verboden elkaar het verwerpelijke niet dat zij verrichtten. Slecht was het wat zij plachten te doen! Jij hebt velen van hen gezien, die de ongelovigen als hun bondgenoten namen. Slecht is het wat zij zelf vooruit hebben gestuurd

…..tot en met Zijn (swt) uitspraak: “…….verdorvenen”. (VBK 5:78 – 81)

ثُمَّ قَالَ:

كَلَّا، وَاللَّه لَتَأْمُرُنَّ بِالْمَعْرُوفِ، وَلَتَنْهَوُنَّ عَنِ الْمُنْكَرِ، ولتَأْخُذُنَّ عَلَى يَدِ الظَّالِمِ، ولَتَأْطرُنَّهُ عَلَى الْحَقِّ أَطْرًا، ولَتَقْصُرُنَّهُ عَلَى الْحَقِّ قَصْرًا، أَوْ لَيَضْرِبَنَّ اللَّه بقُلُوبِ بَعْضِكُمْ عَلَى بَعْضٍ، ثُمَّ ليَلْعَنكُمْ كَمَا لَعَنَهُمْ

Vervolgens zei hij (saw):

“Nee, bij Allah, jullie zullen zeker het goede gebieden en jullie zullen zeker het slechte verbieden en jullie zullen zeker de hand grijpen van de onrechtvaardige heerser en hem forceren terug te keren naar de waarheid en jullie zullen hem zeker tot de waarheid beperken, of Allah zal jullie harten tegen elkaar opzetten en jullie vervloeken zoals hij hen (het volk van Israel) heeft vervloekt” (Tirmidhie)

Back to top button