Sadiq #Khan is onlangs verkozen tot de eerste Moslim burgemeester van #Londen, echter heeft hij dit niet kunnen doen zonder concessies te doen in fundamentele concepten van Islam. Het is reeds duidelijk geworden dat het #Westen niets moet hebben van Moslims die zich vastklampen aan #Islam, maar enkel hen accepteren die afstand nemen van fundamentele kernwaarden van Islam en het liberaal seculier gedachtegoed omarmen. Sadiq Khan staat immers bekend als onder andere een fervente voorstander van homo-emancipatie en iemand die de illegale bezettingsstaat ‘Israël’ steunt.

Het moge duidelijk zijn dat het geen stap vooruit is dat een Moslim is geaccepteerd door het Westen om als burgemeester te fungeren in een grote stad. We dienen duidelijk stelling te nemen tegen het seculier liberaal gedachtegoed zoals de Goddelijke Oordelen dit voorschrijven en stevig vast te klampen aan onze religie. Zij zullen immers nooit tevreden met ons zijn tenzij wij één van hen worden. Allah (swt) zegt in hoofdstuk 2 (al-Baqarah) van de Edele Koran, vers 120:

“En de Joden en de Christenen zullen nooit behagen in jou vinden, totdat jij hun godsdienst volgt. Zeg (O Mohammed): “Voorwaar, de Leiding van Allah, dat is de Leiding.” En als jij hun begeerten volgt, nadat de kennis tot jou is gekomen, dan zal er voor jou tegen Allah geen beschermer en geen helper zijn.”

Bron: Nu.nl

Comments

comments

DELEN