De PVV in de gemeenteraad heeft het stadsbestuur om opheldering gevraagd over een bijeenkomst waar imam Jamal Ahajjaj van de As Soennah moskee opvoedingsles geeft.

De bijeenkomst op 29 maart in de brede buurtschool Kleurrijk gaat over opvoeden en radicalisering. De PVV vindt het niet kunnen dat Ahajjaj is uitgenodigd door Stichting Mooi en dat deze organisatie daarvoor subsidie ontvangt van de gemeente. “Is het u bekend Jamal Ahajjaj zichzelf beschouwd als aanhanger van de zuivere islam?”, vraagt fractievoorzitter Karen Gerbrands aan het stadsbestuur.

De PVV wijst er op dat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding over Jamal Ahajjaj zegt dat hij een belangrijke rol speelt in de verspreiding van het salafisme? “Hoe is het mogelijk dat deze man in Den Haag uitgenodigd wordt om Haagse ouders voor te lichten over nota bene opvoeden en radicalisering?”

Lees hier verder: http://denhaagfm.nl/2017/03/22/pvv-tegen-opvoedingslessen-door-imam-as-soennah-moskee/?utm_campaign=pvv-tegen-opvoedingslessen-door-imam-as-soennah-moskee&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

Comments

comments

DELEN