Anti-Islambeweging Pegida wil op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart weer demonstreren. Dat maakte de beweging van voorman Edwin #Wagensveld bekend op Facebook. Het gaat om protestacties in Den Haag en Utrecht.

Met de betoging van 18 maart wil Pegida steun betuigen aan Geert #Wilders. Die moet in Den Haag voor de rechter verschijnen in verband met zijn ‘minder minder’-uitspraak over #Marokkanen. Het gaat overigens nog slechts om een regiezitting. Op 31 oktober begint het daadwerkelijke proces. In december wordt de uitspraak verwacht.

Een dag later, is op Facebook te lezen, gaan aanhangers van de anti-Islambeweging in Utrecht de straat op. Zij willen daarmee gelijkgestemde inwoners van de stad ondersteunen.

Voorman Edwin Wagensfeld, ook bekend als ‘Ed Aus Holland’, bevind zich vaak in radicale extreem-rechtse kringen. De politieke oriëntatie van zijn facebookvrienden Jeroen van den Berg (Ulfhednar), Olav Schollaardt (Nationale Sozialisten Niederlande) en Edwin Middeljans (Blood&Honour) laat niets te raden over.

#Nationalisme is 1 van de meest lage en simpele verbonden die men kan bedenken. De voorliefde voor dominantie komt voort uit het overlevingsinstinct maar als men als dieren hiernaar handelt zonder bij na te denken, zal het enkel tot conflicten (onderling) leiden. Perioden van strijd en samenwerking wisselen elkaar af en er zal bij de een nooit rust zijn als bij de ander de autoriteit ligt.

El hamdulillah zijn wij gezegend met Islam, waar Allah (swt) duidelijke taal spreekt over diegenen die zich door dit verwerpelijke concept in de luren laten leggen: “O jullie die geloven, vrees Allah vol ware godvrees voor Hem, en sterf niet anders dan als Moslims. En houd jullie allen stevig vast aan het touw (de levensbeschouwing) van Allah en wees niet verdeeld. Gedenk de gunst die Allah jullie schonk toen jullie vijanden waren en Hij jullie harten tot elkaar bracht en jullie door Zijn gunst broeders werden, toen jullie op de rand van de afgrond van de Hel waren en Hij jullie ervan redde. Zo heeft Allah Zijn Tekenen voor jullie duidelijk gemaakt. Hopelijk zullen jullie je de goede richting laten wijzen.” [Soera Al-‘Imraan 3, verzen 102 – 103]

En de Profeet (saw) heeft in 1 van de vele ahadith hierover onder andere vermeld: “Degene die oproept tot ‘assabiyah [nationalisme/ tribalisme…], strijdt voor ‘assabiyah of sterft voor ‘assabiyah, behoort niet tot ons . (Aboe Dawoed)

Moge Allah (swt) ons beschermen tegen dit verdorven verbond.

Link naar het artikel: http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/4254905/2016/03/01/Pegida-wil-weer-de-straat-op-in-Utrecht-en-Den-Haag.dhtml

Comments

comments

DELEN