Ontneem ‪#‎salafisten‬ hun privilege, in belang van gewone moslims

“Een achterhaalde juridische bepaling zorgt ervoor dat geweld predikende moskeeën niet kunnen worden gesloten. Het is in het belang van gewone moslims dat salafisten hun privilege wordt ontnomen.” Dit stelt Afshin‪#‎Ellian‬ gisteren in een column in Elsevier.

Volgens Elian, die in 2015 nog de Pim ‪#‎Fortuyn‬ prijs toegekend kreeg voor het ‘consequent verdedigen van de vrijheid van meningsuiting’, is het ook de vraag wat gevaarlijker is voor de nationale veiligheid: pedovereniging Martijn of een drukbezochte salafistische moskee.

Laat artikelen als deze en de sociaal maatschappelijke druk die vanuit de‪#‎samenleving‬ zal toenemen geen aanleiding zijn om tegen elkaar op te worden gestoken. Wij als ‪#‎Oemma‬ moeten niet in de val trappen dat we in de arena stappen die de kuffar voor ons hebben gebouwd, waarin we elkaar openlijk bestrijden. Kritiek hebben mag, het houdt elkaar scherp en hiervoor is het noodzakelijk om terug te keren naar de bron, wat alleen maar goed is.

Wij weten ook dat de kuffar nooit tevreden zullen zijn over ons, indien we vasthouden aan onze Dien. Of we nu ‘salafist’ zijn of niet.

Allah (swt) zegt: “En de joden en de christenen zullen nooit tevreden met jou zijn totdat jij hun religie volgt.” [Zie VBK al-Baqarah 2:120]

Link naar het artikel: http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2016/2/Schrap-privilege-dat-vervolging-salafistische-moskeeen-belemmert-2765987W/

Comments

comments

DELEN