Benjamin Netanyahu wil een hek van 15 feet hoog (ongeveer 4,5 meter) rond ‘Israël’ bouwen om het land te beschermen tegen “wilde beesten”, waarmee hij doelt op #Palestijnen en Arabieren uit buurlanden. De ‘Israëlische’ premier deed dit voorstel gisteren tijdens een tour langs de grens met Jordanië.

Het miljoenenproject zou ook het probleem met tunnels van Hamas kunnen opvangen. De bouw van het hek is een meerjarenplan, stelde hij.
‘Israël’ raakt steeds verder geïsoleerd, zegt de premier. „In onze gebieden moeten we onszelf beschermen tegen roofdieren”, zei hij bij de grensstreek. Daar staat al een hek, dat gebouwd is tegen vluchtelingen. „Uiteindelijk zal er een hek rond heel ‘Israël’ lopen.”

De zionistische bezettingsstaat is al omringd met 520 kilometer muur, waarvan het plan is dat dit oploopt tot 810 kilometer, maar deze tiran en lafaard heeft toch “meer bescherming nodig”. En zoals te verwachten zal de internationale gemeenschap niks kunnen doen om dit uit zijn hoofd te krijgen, laat staan de zogenaamde Islamitische leiders.

Moge Allah (swt) deze staat vernietigen.

Link naar het artikel: http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/benjamin-netanyahu-says-he-will-build-a-fence-around-the-whole-of-israel-to-keep-out-the-wild-beasts-a6864841.html

Comments

comments

DELEN