Een medewerker van het crisiscentrum, Zakharia, is ontslagen omdat hij de illegale bezettingsstaat ‘ #Israël’ niet erkende tijdens een gesprek met een Joodse man. De Joodse man belde naar aanleiding van de aanslagen waarbij bewoners van #Palestina gewond zijn geraakt. De Joodse man was er niet van gediend dat Zakharia sprak over Palestina en de illegale staat niet erkende.

Het is duidelijk dat er van ons verwacht wordt ons te conformeren aan de status-quo en de van bovenaf opgelegde politieke opvatting. Was de #vrijheid van meningsuiting geen groot goed? Stond het #Westen hier niet om bekend? Het is een trieste realiteit waarbij Moslims hun mening niet mogen uiten aangaande wereldpolitiek. Er wordt een volledige assimilatie verwacht en het achterwege laten van de religieuze en politieke opvattingen.

‘Israël’ is, zoals Zakharia duidelijk aangaf, een illegale bezettingsstaat die heeft gezorgd voor duizenden doden en het zuur maken van de levens van de Moslims. Het land is gestolen, huizen worden platgebombardeerd, Moslims worden in koele bloede vermoord en kinderen worden vastgezet. Palestina is werkelijk een openluchtgevangenis geworden door het terreur van het zogenaamde ‘Israël’.

Het is prachtig om te zien hoe Zakharia de waarheid niet verborgen hield, maar zich uitsprak tegen onrecht op de meest subtiele wijze. Een jongeman die als voorbeeld genomen moet worden. Moge Allah (swt) van hem houden en bijstaan in deze tijden!

Joods Actueel heeft het gesprek vrijgegeven. Klik hier om het gesprek te beluisteren. Op de achtergrond heeft Joods Actueel propaganda foto’s bijgevoegd om sympathie op te wekken voor hun zaak.

Bron: HLN

Comments

comments

DELEN