Een moeder en haar drie zoons zijn vanmorgen aangereden op de Nieuwe Damlaan in Schiedam. De automobilist is ervandoor gegaan. De kinderen liepen schaafwonden op, de vrouw is niet gewond geraakt.

Helaas moeten wij zulke ongelukken kenbaar maken omde Oemma erop te wijzen dat de Moslims worden aangevallen op conceptueel en fysiek gebied.

Het is belangrijk dat wij wegblijven van een campagne die vindt dat dit ook een terroristische daad moet worden genoemd of ene terroristisch motief heft en het daarbij laten, want hiermee raken wij niet de kern van de gehele realiteit aangaande Islamofobie.

De keiharde realiteit is dat er haat vanuit de burgers wordt gesponsord door de politiek die Islam en Moslims als boemand zien en Moslimlanden bombarderen. Daarnaast spelt de media een grote rol door het vuurtje verder aan te wakkeren met leugens en verdraaiingen over Islam.

http://www.ad.nl/rotterdam/man-rijdt-moeder-en-haar-jonge-zoons-aan-op-zebrapad-en-gaat-ervandoor~afb8ec41/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

Comments

comments

DELEN