Beste broeder en zuster,

Je hoeft geen “perfecte” moslim te zijn om op te komen voor onze geliefde Profeet saw want niemand is perfect. Als “perfectie” een voorwaarde geweest zou zijn om onze liefde te tonen voor de Profeet saw en op te komen voor hem saw, dan zou niemand van ons op kunnen staan en zou de lasteraars vrijspel krijgen.

Sta op voor onze geliefde Profeet saw, zelfs als je een zondaar bent en je niet houdt aan de geboden en verboden van Islam zoals het hoort. Dit is de tijd om je liefde voor hem saw aan te tonen. Spreek je uit tegen de aanvallen op hem saw en laat zien aan welke kant je staat.

Wie weet zal Allah swt door je oprechte en ferme standpunt in het verdedigen van Zijn Geliefde Boodschapper, nog meer van je Houden en je Vergeven en deuren van goedheid voor je openen en je hart doen verzachten. Waardoor je makkelijker afstand kan doen van je zonden en onze geliefde Profeet zal volgen en al je zonden omgezet zullen worden in goede daden.

In het leven worden je sommige kansen aangereikt, dit is zo’n mogelijkheid. Mis het niet en grijp het met beide handen aan, voor Allah swt!

Comments

comments

DELEN
Media vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland