Gisterenavond op NPO 2 waren de burgemeesters van Den Haag en Dordrecht te zien. Ze hadden het over de ‘buitenlandse financiering van moskeeën’ in hun steden.

Wie de uitzending van Nieuwsuur heeft bekeken, zal zien dat ze niet zozeer een probleem hadden met het financieren zelf, eerder was die kritiek gericht op de onderwerpen die de gastpredikers aansneden. Men had onder andere moeite met het feit dat er in onze landen een strijd gevoerd wordt tegen de tirannieke regimes, met het Islamitisch concept van besnijdenis, met het verbranden van stempassen en nog veel meer.

Het was dus duidelijk een studiogesprek met de twee burgemeesters dat ten voordele was van het assimilatiebeleid dat in Nederland aan de Moslims opgelegd wordt. Met andere woorden moeten wij onze Islamitische waarden en normen zodanig verdraaien dat het in lijn komt te staan met die van het Kapitalisme.

Vandaag heeft onze broeder, Okay Pala, deze kwestie in een live-uitzending aangekaart. Met name had hij over hoe wij, als Moslimgemeenschap, hierop moeten reageren.

Hij zei: “Hier schrikken we ook niet van, het is iets wat we van hen verwachten. Maar waar ik wel van schrik, is de reactie van de Moslims; Naar aanleiding van het Nieuwsuur en ook dat deze buitenlandse financiering bekend werd.  De moskeeën hebben de video’s van bepaalde predikers offline gehaald en zich verontschuldigd… Mijn broeders en zusters die in het bestuur zitten; houd jullie ruggen recht. Wat is het functie van een Islamitische vereniging of moskee, als jullie niet in staat zijn om op te komen voor de basiszaken van Islam…

Klik hier om de live-uitzending van Okay Pala te herbekijken aangaande zijn reactie rond het hele gebeuren.

Comments

comments

DELEN