Het gros van de verdachten van de massa-aanranding op oudejaarsnacht in Keulen komen maar uit twee landen: Algerije en Marokko. Dat blijkt uit het Duitse politieonderzoek tot dusver. Vluchtelingen waren er amper of niet bij betrokken.

Voor velen leek het onomstotelijk bewezen: vluchtelingen hadden zich op oudejaarsavond massaal schuldig gemaakt aan aanrandingen en vergaande handtastelijkheden. Het politieonderzoek naar de feiten wijst nu in een andere richting. Van de 58 verdachten zijn er slechts drie afkomstig uit een oorlogsgebied, zo zegt hoofdofficier van justitie Ulrich Bremer tegen de Duitse krant Die #Welt. Onder de verdachten zijn er 25 Algerijnen, 21 Marokkanen en drie Tunesiërs. Daarnaast nog drie Duitsers en twee Syriërs. De overige verdachten zijn afkomstig uit Irak, Libië, Iran en Montenegro. Een aantal van de verdachten is minderjarig.

Wat velen allang wisten, maar wat nu aan het grote publiek kenbaar wordt gemaakt is dat er inderdaad nauwelijks vluchtelingen betrokken zijn geweest bij de aanrandingen in Keulen. Maar zoals wel vaker, zal het beeld van de ‘achter de blanke vrouwen aanzittende #testosteronbommen’ niet snel uit de hoofden van de Europeanen verdwijnen. Het kwaad is dus al geschied. Evenals de associatie van Islam met dit soort gedrag, terwijl de vrije omgangsvormen, het nuttigen van alcohol en drugs en het vieren van nieuwjaar toch echt niet van onze concepten en principes afkomstig zijn.

Zorgerlijk blijft echter wel het grote aantal van de andere broeders die verdachten zijn rondom deze gebeurtenis. Moge Allah (swt) hen leiden.

Link naar het artikel: http://www.demorgen.be/buitenland/gros-verdachten-massa-aanranding-keulen-geen-vluchtelingen-b1bd08a8/

Comments

comments

DELEN