Donald Trump wint presidentsverkiezingen VS maar wat zegt dit eigenlijk?

De koers van de Verenigde Staten is niet over een nacht ijs gegaan, noch zal het veranderen met het veranderen van zijn presidenten. Wat verandert is hun voorkomen, karakter en stijl van aanpak, en hier en daar een cosmetische verandering. Niets meer en niets minder.

Het moorddadige en corrupte beleid van de VS in de landen van de moslims zal daarom onverbitterd doorgaan en nooit veranderen door het principe van “het minst van twee kwaden.” Dat gekke Trump of bloeddorstige Clinton de verkiezing wint maakt niet zo veel uit. Aangezien er geen twee kwaden zijn maar één kwaad dat zich naar gelang de situatie divers manifesteert. Ook is een dergelijke manier van denken problematisch aangezien het voortkomt uit een minderwaardigheidscomplex dat niet uitgaat van de eigen kracht maar die haar eigen kracht afmeet aan de kracht of zwakte van de vijand.

Niet het minst van de twee kwaden zal verlichting brengen in de landen van de moslims maar de politieke hereniging van de moslims onder de vlag van Islam, die een halt zal toeroepen aan de hegemonie en tirannie van de VS.

Comments

comments

DELEN
Media vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland