Nederland erkent moord op 70 Irakezen middels luchtaanval in 2015 en heeft jarenlang hierover gelogen

Naar aanleiding van een onderzoek door NOS en NRC schreef huidig minister van defensie Ank Bijleveld In een brief aan de Tweede Kamer dat Nederland verantwoordelijk is geweest voor wat zij noemt ‘onbedoelde nevenschade’ ofwel het doden van 70 Irakezen gedurende een luchtaanval in 2015. De aanval zou gericht zijn geweest op IS maar doodde echter burgers. Ook zou Nederland verantwoordelijk zijn geweest voor het platbombarderen van een huis met daarin een onschuldig gezin van vier waarbij men dacht dat dit huis een hoofdkwartier zou zijn van IS. Over de operatie is jarenlang met opzet gelogen en voor een deel met opzet achter gehouden tegen de Tweede Kamer en het Nederlandse volk. Bijleveld laat weten dat een compensatie voor de nabestaanden uit den boze is en de Iraakse regering hier voor op zal moeten draaien.

Commentaar:

De Nederlandse overheid presenteert zich niet zelden als voorvechter van mensenrechten en is er als de kippen bij om andere landen zoals recentlijk Turkije met de interventie in Noord-Syrië op de vingers te tikken. Echter, op het moment dat zij zich schuldig maakt aan het uitmoorden van onschuldige burgers dan is dit louter ‘onbedoelde nevenschade’ en laat ze de gedupeerde nabestaanden gewoonweg in de kou staan. Dit is een bevestiging van de dubbele maat die de Nederlandse overheid graag hanteert in haar optredens.

Oeigoerse moslimvrouwen worden gedwongen samen te slapen met vreemde mannen

In het kader van de genocide die wordt gepleegd door China op de Oeigoeren van Oost-Turkestan is in het nieuws verschenen dat de vrouwen van de door China opgesloten mannen verplicht mannelijke huisgezellen hebben welke niet moslim Han Chinezen zijn. Deze mannen verplichten de Oeigoerse vrouwen om samen in een kamer of zelfs bed te slapen waarbij vrouwen seksueel betast en verkracht worden. Volgens de Chinese overheid worden deze mannen geplaatst in Oeigoerse huizen om de inwoners de Chinese cultuur te leren en extremisme af te leren.

Commentaar:

De enige reden waarom de moslim Oeigoeren in Oost Turkestan massaal vervolgd worden door de Chinese overheid is vanwege hun Islam. Het doel van de Chinese overheid is om de Oeigoeren volledig op te laten gaan in de Chinese cultuur. Dit doet ze door de meest verschrikkelijke methodes uit te voeren. Moslims worden massaal opgesloten in zogenaamde heropvoedingskampen waarbij ze gedwongen worden varkensvlees te eten, het hen verboden is iets van Islam te uiten en een ieder wie opstandig lijkt wordt verkracht, gemarteld of zelfs gedood. Het gaat zelfs zover dat er sprake is van massale spionage waarbij zelfs Han Chinezen worden geplaatst in de huizen van moslimvrouwen waarbij de man van opgesloten is en haar verkrachten. Dit alles gebeurt met medeweten van de internationale politiek, zowel moslimlanden als niet moslimlanden, zonder dat zij hier enige actie op ondernemen maar hen volledig aan hun lot overlaten.

Nederlanders in het buitenland hechten zich erg veel aan behoud eigen identiteit

Uit onderzoek gedaan door Taalunie en Meertens instituut onder 7000 Nederlanders die in het buitenland wonen is gebleken dat veruit de meerderheid van de respondenten zich sterk vasthoudt aan het beheersen en doorgeven van de Nederlandse taal. Van de respondenten spreekt 97% nog wekelijks Nederlands. Dit wordt door maarliefst 85% gezien als de kern van hun Nederlandse identiteit. Ook wordt er veel belang gehecht om deze identiteit verder te bevestigen middels het eten van Nederlandse lekkernijen zoals stroopwafels, drop, een broodje hagelslag of kroket, en tevens middels het in standhouden van Nederlandse tradities zoals de viering van Sinterklaas en Koningsdag.

Commentaar:

Een opvallend onderzoek daar dat de Nederlandse allochtonen bekritiseerd worden voor het vasthouden aan de eigen identiteit terwijl de Nederlandse migrant in het buitenland exact hetzelfde doet en daar net zoveel waarde aan hecht. Geen Nederlandse politicus of medium zou zich hiertegen uitspreken en aangeven dat deze Nederlanders hun eigen waarden en normen en tradities dienen te verlaten en zouden moeten assimileren in het nieuwe land waar zij in vertoeven. Eerder zou men hier trots op zijn. Echter, de Nederlandse allochtoon, die ontvangt niet dezelfde lof maar wordt eerder door de Nederlandse politici opgeroepen zich volledig te assimileren, de Nederlandse normen en waarden en tradities te omarmen en die van het land van herkomst te verlaten. Geen tolerantie maar dubbele moraal is waar de Nederlandse politici samen met de media zich keer op keer schuldig aan maken.

Bijeenkomst Kick Out Zwarte Piet (KOZP) geterroriseerd door pro zwarte piet aanhangers

Op 8 november is een aanslag uitgevoerd op de bijeenkomst van de organisatie Kick Out Zwarte Piet in Den Haag. Mannen hebben het gebouw waarin de organisatie zat aangevallen met zwaar vuurwerk en hebben met knuppels de ramen van het gebouw en auto’s ingeslagen. Volgens ooggetuigen hadden er wel doden kunnen vallen in deze actie. Een groep mannen tussen de 13 en 37 jaar is opgepakt door de politie. Amnesty International bekritiseert premier Rutte en roept hem op om een keer duidelijk stelling te nemen tegen het geweld en de dreiging dat wordt geuit jegens de anti zwarte piet activisten. Tot noch toe is een sterke veroordeling van het geweld en de dreiging van het kabinet uitgebleven.

Commentaar:

Wanneer het de moslims betreft en hun heilige waarden dan heeft een ieder het volste recht om de Islam en haar heiligheden te beschimpen, zich er tegen uit te spreken en er tegen te demonstreren. Tegen de moslims wordt dan gezegd: “Dit is het vrije woord en u dient een dikke huid te hebben hier in Nederland. Een emotionele reactie op het beledigen van de Profeet is barbaars”. Echter, wanneer men aan de heiligheden komt van het Nederlandse volk dan staat heel Nederland op zijn kop, bekritiseert, bedreigt en gebruikt men geweld om degene die de heiligheden schendt te muilkorven.

Comments

comments

DELEN