Naar aanleiding van een nieuwsreportage van Nieuwsuur en NRC is naar buiten gekomen dat er verschillende islamitische organisaties zouden zijn gefinancieerd door het buitenland. De politiek vreest voor buitenlandse invloed en roept daarom islamitische organisaties waaronder de Haagse As-Soennah moskee op om onder ede te worden verhoord door een parlementaire commissie.

Commentaar:

De stampij die wordt gemaakt om buitenlandse invloeden wegens het financieren van islamitische organisaties is zuivere discrimatie en een vernedering voor moslims. Deze organisaties zijn verplicht op te komen dagen en onder ede te worden verhoord op dezelfde locatie waar politici rondlopen zoals Geert Wilders waarvan bewezen is gefinancieerd te worden door rechtse Amerikaanse geldschieters en “Israël”, en waar er afgelopen november nog is uitgelekt dat tevens “Israël” de ChristenUnie geholpen heeft bij de argumenten van een motie in de Tweede Kamer. Dezen, alhoewel ze een veel invloedrijkere rol spelen in de samenleving, zijn echter nooit onder ede verhoord.

As Soennah was een aantal jaar geleden zelfs nog een moskee welke geloofd werd door de Haagse politici en nu wordt ze aan het kruis genageld.

Niets is minder waar wanneer Allah (swt) zegt:

وَلَن تَرْضَىٰ عَنكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ

“En de Joden en Christenen zullen niet tevreden met jullie zijn totdat jullie hen in hun godsdienst volgen” (VBK 2:120)

Comments

comments

DELEN