Sinds een bijeenkomst van 8000 man georganiseerd door Tabligh Jamaat in Delhi halverwege maart worden moslims in India verantwoordelijk gehouden voor het verspreiden van het Coronavirus in India. Moslims, die “Coronaterroristen” worden genoemd worden beticht van een ware CoronaJihad op de Hindoebevolking van India. Senioren van de regerende Bharatiya Janata-party (BJP) roepen op tot de moord op de leiders van Tabligh Jamaat. Ze betichten moslims ervan bommen te zijn in menselijke vorm vermomd als Corona patienten.

Commentaar

De bijeenkomst die gehouden is wordt gebruikt door extremistische hindoes om de vervolging op moslims verder te intensiveren. Moslims in India zijn steeds meer onveilig. Moskeëen worden in brand gestoken, meisjes worden ontvoerd en verkracht, jongeren worden op straat gelyncht. De regerende partij in India, de BJP, heeft het grootste aandeel in de stigmatisering van moslims en het vervolgen van hen.

Zolang moslims staatsloos blijven en geen eigen leider noch leger hebben om hen te beschermen blijven ze het meest vervolgt op aarde en zijn ze nergens veilig. Dit ondanks dat er meer dan 1.5 miljard moslims op aarde aanwezig zijn en meer dan 40 moslimlanden zijn. Alle moslims zijn verantwoordelijk voor het welzijn van elkaar. De Profeet (saw) heeft gezegd in een bekende hadith:

مَثَلُ المؤمنين في تَوَادِّهم وتراحُمهم وتعاطُفهم: مثلُ الجسد، إِذا اشتكى منه عضو: تَدَاعَى له سائرُ الجسد بالسَّهَرِ والحُمِّى

 

“Het voorbeeld van de gelovigen in hun onderlinge liefde en barmhartigheid en empathie is als het lichaam, indien een deel ervan pijn lijdt, dan reageert de rest van het lichaam in slapeloosheid en koorts” (Boegaarie)

Daarom zou de moslim zich moeten inzetten voor de terugkeer van de éénheid van de moslims in de islamitische landen middels de oprichting van de beloofde Rechtgeleide Khilafah waarbij moslims overal ter wereld opnieuw beschermd zullen worden.

Comments

comments

DELEN