Arsenal ster Özil spreekt zich uit over de Chinese vervolging van de moslim Oeigoeren in Oost-Turkestan en klaagt over het zwijgen van moslimheersers

De Turks-Duitse Arsenal ster Mesut Özil heeft recentelijk in een Twitter bericht kritiek geuit op de Chinese genocide jegens de moslim Oeigoeren van Oost-Turkestan. Hij heeft gezegd dat de moskeëen worden gesloten en moslims daar worden verkracht, gemarteld en vermoord. Hij klaagde tevens over de stilzwijgende moslimleiders in de wereld die er niets aan doen om de situatie te veranderen. Özil riep de moslim oemma op zich uit te spreken tegen dit moslimgeweld.

Vanuit China kwam een tegenreactie door de wedstrijd van Manchester tegen Arsenal niet uit te zenden. Tevens werd de Özil personage in een aantal voetbalspellen verwijderd. Ook collega voetballer Yahya Touré die op dit moment in de Chinese competitie speelt heeft gezegd dat Özil zijn uitspraak fout zou zijn en dat voetbal en politiek niet samengaan. Verder zijn er veel steunbetuigingen vanuit de moslim oemma die hun steun betuigen aan Özil en gehoor gaven aan zijn oproep door te demonstreren voor de Oeigoeren bijvoorbeeld in Turkije.

Commentaar:

De Profeet (saw) heeft gezegd: “De hoogste vorm van djihaad is een woord van waarheid tegen een tirannieke heerser’ (Tirmidhi). Özil heeft deze nobele hadieth ten uitvoer gebracht door zich uit te spreken tegen het tirannieke regime van China. Het is triest dat nota bene een voetballer zich verantwoordelijk zou moeten voelen om iets te doen tegen de genocide op de moslims in Oost-Turkestan terwijl de moslimleiders stilzwijgen en sommigen ervan, zoals prins Mohammed bin Salman van Saudie Arabië, het zelfs goedkeuren. Het is noodzaak dat de moslimoemma en met name de opinieleiders en invloedrijken onder haar actie ondernemen en hier niet over zullen zwijgen. Het belangrijkste is dat men niet zal moeten hopen op de huidige moslimleiders om actie te ondernemen, echter het zijn juist zij die onderdeel zijn van het probleem omdat hun loyaliteit niet ligt bij Islam en de bescherming van de moslims, maar eerder bij hun eigen (financiële) belangen. De enige oplossing is dat de oemma haar grenzen uitwist en zich verenigd onder de vlag van Islam in een rechtgeleide Khilafah waarbij de Khaliefah de beschermheer zal zijn voor de moslims wereldwijd.

Minister Sander Dekker wil moslimgroepen met alternatieve ideëen verbieden

Minster van Rechtsbescherming Sander Dekker heeft recentelijk een nieuw wetsvoorstel ingediend om organisaties die in zijn ogen radicaal zijn sneller te kunnen verbieden. Het gaat volgens hem om organisaties die geweldplegen, intimideren, haatzaaien of radicaal gedachtengoed verspreiden. Dit zou kunnen gaan om motorbendes maar ook om groeperingen die radicaal islamitisch zouden zijn. De wet zou het gemakkelijker moeten maken om dit soort groepen te vervolgen. Hierbij hoeft het Openbaar Ministerie minder bewijslast aan te voeren. Wanneer een groep gezien wordt als radicaal dan zou de bewijslast om het tegendeel te bewijzen komen te liggen bij de verdachte organisatie. Indien deze niet in staat is om het tegendeel te bewijzen dan mag deze verboden worden.

Commentaar:

Het voorstel van Minister Dekker is het zoveelste voorbeeld van een groot onvermogen in het democratisch systeem. Het is de zoveelste politicus die onder het mom van de bescherming van de democratische rechtsstaat, anti-democratische wetten door wil voeren. In dit geval is het de vrijheid van meningsuiting. Groepen die radicaal zijn en tot een ander systeem zouden oproepen, ofwel anti-democratisch zijn, dienen verboden te worden. Met andere woorden: ‘Je hebt de vrijheid om je mening te uiten, als het maar wel is binnen de kaders van wat ik vind’. Hetzelfde is het geval geweest van de reeds geaccepteerde wet van het boerka verbod waarbij een ander democratisch grondbeginsel (ook volgens de Raad van State) wordt ondermijnd, namelijk vrijheid van godsdienst. Of in geval van het Islamitische Cornelis Haga Lyceum waarbij Klaas Dijkhof (VVD) en Geert Wilders (PVV) oproepen deze school te sluiten wat weer in strijd is met het fundamentele recht op vrijheid van onderwijs.

Dit toont niets anders aan dan dit een verdere stap is in het anti-Islambeleid dat wordt gevoerd door Nederlandse politici en media en daarnaast is het een duidelijk falen van het systeem. Dit is omdat het systeem dit probleem niet kan oplossen maar men het systeem moet ondermijnen om tot een oplossing te komen. Als VVD’er ondermijnt hij de rechtstaat zelf met dit voorstel en dient hij daarom zijn eigen radicale politieke organisatie mee te nemen in de wet en zou deze de eerste moeten zijn die verboden zou moeten worden.

Topcrimineel Ridouan Taghi opgepakt: Het symbool van een falend kapitalistisch systeem

Nederlands meest gezochte crimineel Ridouan Taghi is, na maanden ondergedoken te zijn in Dubai, opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Taghi wordt ervan verdacht de grote leider te zijn van een grote criminele organisatie die drugs verhandelt in Europa en Noord Afrika. Verschillende concurrenten, mensen die over hem hebben geschreven, de broer van kroongetuige Nabil B. en zijn advocaat zou hij hebben laten liquideren. Inmiddels zit hij vast in Vught en zal worden berecht.

Commentaar:

De drugshandel in Nederland is een enorme business geworden. Van normale arbeiders en studenten tot politici, advocaten en zelfs politieagenten schijnen afnemer te zijn van verschillende vormen van drugs. De vraag naar drugs is dermate hoog dat er heel veel geld wordt verdient door de drugsverhandelaars waardoor drugsbendes tot stand komen die met elkaar concurreren om het meeste geld te verdienen wat leidt tot geweld.

In Nederland is over het algemeen het bezitten, kweken en verhandelen van drugs verboden. Echter vreemd en tegenstrijdig genoeg, wordt de verkoop van softdrugs gedoogd en zowel soft- als harddrugs zijn niet verboden om in te nemen. Ondanks dat een ieder weet watvoor schadelijke effecten drugsgebruik heeft op de samenleving blijft het een miljardenindustrie. In Nederland is er een discussie om drugs te legaliseren en daarmee de drugsbendes hun brood te ontnemen. Echter legalisatie zou volgens critici weer kunnen leiden tot andere problemen zoals slechte kwaliteit drugs op de markt en een toename van verslaafden. Op dit moment komen de verschillende partijen er niet uit en blijft het zoals het is.

Het criminele geweld van drugsbendes is niets anders dan een gevolg van een falend kapitalistisch systeem dat bedacht is door het beperkte menselijke verstand. Islam daarentegen bevat een wetgeving welke afkomstig is van de Alwetende Schepper, Allah (swt), die zijn schepping het beste kent. Hij (swt) heeft voor de moslims alle bedwelmende middelen verboden waaronder alcohol en drugs met Zijn alomvattende Wijsheid. Islam is een compleet systeem zonder tegenstrijdigheden en die wetten bevat welke passen bij de aard bij de mens en het verstand overtuigen. Daarom is het bestaan van deze bendes en het leed dat zij veroorzaken een gevolg van het falende kapitalistische systeem en zou het Islamitische systeem het alternatief moeten zijn voor zowel moslims als niet-moslims in de wereld.

Comments

comments

DELEN