Het Israëlische leger heeft het aantal verwoestingen van Palestijnse gebouwen verdrievoudigd en intensiveert daarmee de tirannieke bezetting van het gezegende land van Masjid al #Aqsa. Een rapport van de #VN toont dit aan.

Gemiddeld werden er tussen 2012 tot en met 2015 ongeveer 50 gebouwen per maand verwoest. Sinds januari is dit ernstig vermeerderd. In januari heeft de illegale staat 165 gebouwen verwoest en in februari 235!

De illegale #bezettingsstaat laat haarzelf weer eens zien in haar meest kwade vorm, terwijl ze immuniteit geniet van het Westen, de VN en zelfs de leiders van de Moslimlanden! Vele leiders in de Islamitische wereld onderhouden ondanks de tirannie van ‘#Israël’ warme banden met haar.

Er wordt openlijk met twee maten gemeten. Staten zijn in de ban van het terreur van IS, terwijl terreur van ‘Israël’ wordt gedoogd. Dagelijks zien wij dat de wereldpolitiek zich zorgen lijkt te maken over de mensen en op basis van deze zogenaamde zorgen landen binnendringen om het kwaad uit te roeien. Waarom is de illegale staat die Israël wordt genoemd hier een uitzondering op?

Tegen deze leiders van de Moslimlanden zeggen wij: Hebben jullie geen liefde voor Allah (swt) en Zijn Boodschapper  (saw)? Jullie staan toe dat Palestina, het gezegende land, bezet wordt en vernietigd wordt onder het toeziend oog van de wereldpolitiek! Hebben jullie geen liefde voor de Oemma van Mohammed (saw), dat jullie het toestaan dat zij op tirannieke wijze worden vermoord en hun huizen worden vernietigd?

Het moge duidelijk zijn dat enkel een rechtgeleide staat die gebaseerd is op Islam een einde kan maken aan deze terreur.

Moge Allah (swt) spoedig de Oemma een #Khilafah schenken met een #Khalifah aan het hoofd, die erop zal toezien dat de kreet van Masjid al-Aqsa wordt beantwoord n dat zij wordt bevrijd.

Bron: Al Jazeera

Comments

comments

DELEN