Gisterenochtend vond een aardbeving plaats aan de Mediterraanse kustlijn in ‪#‎Marokko‬. Vooral de steden ‪#‎Nador‬ en ‪#‎Al‬ ‪#‎Hoceima‬ondergingen de grootste aardschokken met een kracht van 5.4 op de schaal van Richter. Een maand geleden werd Marokko ook opgeschrikt met een aardbeving in dezelfde streken. Daarbij vielen enkele gewonden en waren sommige gebouwen beschadigd. Gisteren waren er echter geen gewonden en was er evenmin melding van andere vormen van schade.

Deze aardbevingen dienen als herinnering voor de mensheid voor de aardbeving die het Einde Des Tijden zal inluiden (Soerah Zilzaal, verzen 1-3). Het is enkel Allah (swt) die controle heeft over de natuurwetten, ongeacht welke technologische vooruitgang. De moslim(a) dient daarom nederig te blijven en moet blijven reflecteren over zijn/haar reden van bestaan en rol in het leven om dichter te komen tot Allah (swt). Moge Allah (swt) de Oemma beschermen en barmhartig zijn over elke moslimziel.

Link naar het artikel: http://www.moroccoworldnews.com/2016/02/180353/5-4-magnitude-earthquake-strikes-off-moroccos-mediterranean-coast/

Comments

comments

DELEN