De Grootmoefti van Egypte heeft een fatwa uitgebracht die het goedkeurt dat geld dat wordt opgehaald van de Zakaat, besteed mag worden aan het leger en de staatspolitie om “extremisme te bestrijden”. Dit zei moefti Shawki Allam in een tv interview tijdens de ‘Moefti Dialoog’ show.

Zo kan de beul Al-Sisi dus de middelen die hij gebruikt om dagelijks onschuldige broeders en zusters in de cel te gooien of erger, op een presenteerblaadje krijgen.

Het is voor veel mensen geen geheim dat de leiders van de Moslimlanden corrupt zijn, het belang van hun Westerse meesters behartigen en dat zij tevens rugdekking geven aan en krijgen van de spirituele leiders in het gebied. Velen van hen zijn Hafiz ul Quran maar zijn in de praktijk seculier, werken in het belang van het regime en houden het volk voor om de ‘leiders’ te gehoorzamen ondanks alles. Dit terwijl zij alles behalve met Islam regeren en er Islamitisch gezien maar 1 leider kan zijn: Een Khalifa die regeert met Koran en Soenna.

Hopelijk zal dit treffende voorbeeld de ogen openen van degenen die nog niet eerder zagen, in sha Allah.

Lees hier meer: http://5pillarsuk.com/2017/08/08/grand-mufti-of-egypt-says-zakat-funds-can-be-spent-on-military-and-police/

Comments

comments

DELEN